Helios Suns z novo maskoto – spoznajte mr. Penzla

Rubrika: Liga Nova KBM

Kot številni otroci v okolici Domžal, je tudi mali Penzl nekoč sanjal o tem, da bo postal izjemen košarkar. Žal mu košarka ni in ni šla od rok in, ker je nekoliko neroden, z leti ni ustrezno napredoval. V družbi Helios, kjer so spremljali njegovo košarkarsko pot, pa so prepoznali njegov resničen talent, ki mu je bil položen že v zibelko. Tako so ga spodbujali k temu, da se preizkusi v barvanju. Nesojeni košarkar je tako odkril svoj neizmeren talent – barvanje.

PenzlMALA

Še vedno strasten ljubitelj košarke se je tako odločil, da združi svojo ljubezen do barv in ljubezen do košarke. Poseben podvig, povezovanje Heliosovih barv s košarko, mu je več kot izvrstno uspel. Doslej je deloval bolj v ozadju, sedaj pa se bo na tekmah Helios Sunsov predstavil tudi javnosti.

Mr Penzl (Mister Penzl), kot ga danes s spoštovanjem kličejo številni domači in tuji košarkarji in poslovneži, bo odslej skrbel za to, da bo vsako košarkarsko tekmo Helios Sunsov prebarval v pisano dogodivščino in v sončno vzdušje. Na tekmah bo Mr Penzl občasno demonstriral tudi svoje znanje košarke, vendar njegova statistika ni prav prepričljiva, zato jo na njegovo izrecno željo ne navajamo. Mr Penzl namreč še vedno upa, da se bo njegova statistika izboljšala, zato ima trenutno tudi kondicijske priprave pred sezono. Zopet pa ga je premamilo tudi barvanje, zato se je odločil, da kar med pripravami, v lepe, sveže barve prepleska celotno košarkarsko dvorano.

Sedaj že komaj čaka, da se predstavi gledalcem tekem in jim pokaže tudi nove barve dvorane. Prav tako ne skriva želje, da si želi obiska dvorane v čim večjem številu, saj mu pozornost, še posebno tista s strani nežnejšega spola, zelo godi. Ob dekletih Mr Penzl postane zelo navihan.

Trener Helios Sunsov, Gregor Hafnar, ni prepričan, da bo tokratni kondicijski trening izboljšal statistiko Mr Penzla, vsi v klubu pa se strinjamo, da bo zagotovo izboljšal razpoloženje gledalcev košarke v Domžalah. To je navsezadnje tudi ključno poslanstvo Mr Penzla. Zato, vsi ljubitelji košarke, pridite na prvo tekmo sezone s svojo sezonsko vstopnico in spoznajte posebneža našega kluba, Mr Penzla.

 

foto: kkhelios.si