Goran Dragić nikoli več za Toronto?

Rubrika: Liga NBA

Toronto je pred domačimi gledalci zabeležil nov poraz, tokrat proti Bostonu. Fred VanVleet je dosegel 27 točk, Scottie Barnes 21. Pet igralcev Bostona je preseglo mejo 15 točk, največ jih je dal Marcus Smart, 21.

Pred tekmo so iz Toronta sporočili, da ekipo iz osebnih razlogov za nekaj časa zapušča Goran Dragić. Generalni manager ekipe Bobby Webster je ob tem dejal, da ima Goran polno podporo kluba in da se je do sedaj izkazal kot pravi profesionalec in mentor mladim igralcem ter da bo Dragić v odsotnosti treniral sam in na ta način ohranjal pripravljenost. Vprašanje je torej, če bo Goran Dragić še kdaj oblekel dres kanadskega moštva. Klub naj bi še vedno zavzeto iskal partnerja za menjavo, obstaja pa tudi možnost odkupa pogodbe, pri čemer pa bi Goran verjetno moral pristati na kar znaten popust.

 

Golden State in Milwaukee nadaljujeta zmagovita niza – obe ekipi sta slavili že sedmič zapored.

Golden State je na gostovanju premagal ekipo LA Clippers, Steph Curry je dosegel 33 točk, od tega 7 trojk. Paul George je na drugi strani dosegel 30 točk, 5 skokov in 5 asistenc.

Milwaukee je prav tako na gostovanju premagal Indiano. Giannis je dosegel 26 točk in 13 skokov, za Indiano Caris LeVert 23 točk.

Liga NBA, 28.11.

Golden State – LA Clippers 105:90

Milwaukee – Indiana 118:100

Boston – Toronto 109:97

Sacramento – Memphis 101:128

Detroit – LA Lakers 106:110