FOTO: Prišla tudi Vidmar in Blažič, zbrane pozdravil še Nikolič

v rubriki
Reprezentanca
s kategorijo
Novice
.

Moška članska reprezentanca je danes začela drugi ciklus priprav na kvalifikacije za EuroBasket 2017. Od istega dne so na vseh prodajnih mestih Eventima na voljo težko pričakovane vstopnice za vse domače tekme.

Tudi Vidmar in Blažič

Na zbor v Ljubljano je prišlo 15 igralcev, pridružila sta se jim še Gašper Vidmar in Jaka Blažič. Ekipo je prišel pozdravit tudi poškodovani Aleksej Nikolič, ki se je zavoljo težav z gležnjem odpovedal nastopu v dresu Slovenije. Sedmi sili je bil na voljo tudi Jaka Lakovič, ki se tokrat preizkuša kot pomočnik selektorja Igorja Kokoškova.

:: POVEZAVA DO NAKUPA VSTOPNIC

Prva pripravljalna tekma slovensko vrsto čaka že čez 11 dni, ko bo v celjski dvorani Zlatorog na sporedu Pokal Adecco. Dnevne vstopnice (za obe) petkovi (5. avgust) ali sobotni (6. avgust) tekmi so v predprodaji na voljo po 9,90 evra, na dan tekme pa po 12 evrov.

Za vstopnico Telemachovega spektakla v dvorani Stožice v Ljubljani (20. avgusta proti Veliki Britaniji ali 27. avgusta proti Črni gori) boste v predprodaji odšteli 7,90 evra, na dan tekme pa bo vaša za 10 evrov. Po 10 evrov bodo stale tudi vstopnice za tekmo proti Makedoniji v Mariboru (24. avgust).

Za kvalifikacije

Od ponedeljka so na prodajnih mestih Eventima voljo tudi vstopnice za vse tri domače kvalifikacijske tekme. V predprodaji za posamezno tekmo njihova cena znaša 10,90 evra, na dan tekme pa 14 evrov. Na Košarkarski zvezi Slovenije smo skupaj z generalnim sponzorjem, podjetjem Telemach pripravili poseben Paket Še več, ki za 28 evrov združuje vse tri vstopnice za ogled kvalifikacijskih obračunov. Paket je mogoče naročiti zgolj v predprodaji preko eventimovega spletnega vmesnika, vsak kupec pa prejme tudi praktično navijaško darilo.

Za vse tekme letos velja posebna akcija pri nakupu t. i. družinske vstopnice, ko ob nakupu štirih vstopnic plačate le tri. Ta ugodnost velja tako v preprodaji, kot tudi na dan tekme.