Filipovski ob porazu ostal še brez Jaramaza

Rubrika: ABA Liga

“Borcu čestitamo za več kot zasluženo zmago. Praktično je vodil od začetka do konca. V napadu so nas razpršili, zabili, igrali so dobro košarko. Po drugi strani pa so v obrambo pustili nekatere naše igralce, ki niso zadeli,“ je po porazu Partizana v Čačku razmišljal slovenski trener Sašo Filipovski, Borac je slavil zmago s 75:71. Borac je letos Partizan porazil kar dvakrat!

“Izgubili smo tudi Jaramaza. Upam, da ne gre za resnejšo poškodbo. Na koncu je normalno, da nisem zadovoljen z igro ali napadom, čeprav smo delali, vendar to delo ni vidno,” je dejal Filipovski, ki je spomnil na poškodbo 25-letnega organizatorja igre, ki mu je obrnilo koleno v eni od napadalnih akcij.

“V napadu je premalo organiziranosti, premalo pametnih podaj in potrpljenja, v obrambi pa smo padli na osnovah,“ je dodal Filipovski, ki danes ni mogel računati niti na novinca 25-letnega Josha Perkinsa, ki je prišel s Poljske, a je tudi poškodovan.

Partizan je doživel sedmi poraz, Borac je dosegel četrto zmago v tej sezoni Lige ABA. Nikola Kočović je k zmagi prispeval 17 točk in pet skokov.

V dresu Partizana ni bilo slovenskega reprezentanta Alekseja Nikoliča, ki je v rehabilitacijskem procesu po operacija kolka.