“Fantje imajo karakter!”

v rubriki
Reprezentanca
s kategorijo
Novice
.

Po koncu tekme Slovenija – Hrvaška, to je bil drugi obračun v tem tednu, sta svoje misli strnila še selektor Radovan Trifunović in povratnik Blaž Mesiček, ki je več kot le upravičil svoj vpoklic!

Rado Trifunović, selektor #mojtim:
Na teh dveh tekmah sem videl, da fantje imajo karakter, da se niso prav nič ustrašili vseh teh zvezdniških imen in visokih, močnih igralcev Hrvaške. Metali so se po tleh, borili za vsak košček igrišča in pokazali zelo veliko pozitivne energije. Zdaj se nam bodo pridružili Randolph, Čančar, Rupnik in Macura, zato se bomo morali nekaterim zahvaliti. A to ne za dolgo, saj bodo mnogi od teh novincev, ki ste jih videli, z nami znova novembra in februarja v nadaljevanju kvalifikacij. Pokazali in dokazali so, da na njih moramo računati, saj so prihodnost slovenske košarke.

Blaž Mesiček, #mojtim:
Lahko smo veseli, da smo dobili priložnost igrati proti košarkarjem takega kova. Mislim, da smo pokazali pravo energijo in da smo lahko zadovoljni z izkupičkoma na obeh tekmah. Zdaj se nam bodo pridružili še izkušenejši igralci in prepričan sem, da če bomo nadaljevali v takem slogu in s tako energijo, lahko dosežemo nekaj lepega.