Dvojna doza 3na3 košarke za konec tedna

s kategorijo
Novice
.

V soboto je na sporedu 3. turnir Vzhodne konference Lige 3na3. Na zunanjem igrišču pri I. Gimnaziji Celje se bodo ekipe pomerile za nove pare točk v Ligi 3na3. Dan kasneje bo zbiljsko jezero gostilo še 2. pokal lige 3na3.

foto: facebook.com/Triglavliga3na3

foto: facebook.com/Triglavliga3na3

Vse ekipe, ki bi se rade potegovale za uvrstitev na finalni turnir 3×3 Lige, se prijavite na Prijava ekipe za udeležbo na turnirju v Celju (I. gimnazija Celje). Vsaka ekipa bo odigrala 4 tekme (4 ekipe so že na turnirju kot redne udeleženke Vzhodne konference), na katerih zmaga prinaša 2 točki in poraz 1 točko. Najboljše štirih ekipe iz Vzhoda se bodo po končanih štirih turnirjih (Novo mesto, Ptuj, Celje, Trbovlje), uvrstile na finalni turnir Lige 3na3.

V saka ekipa lahko prijavi 7 igralcev, prijavnina za celotno ekipo znaša 30 € na turnir. Vsak igralec prejme malico in pijačo gratis, ter zagotovljene štiri tekme + praktične nagrade. V primeru uvrstitve na finalni turnir, je uvrstitev brezplačna, tam se bo 8 najboljših ekip iz Slovenije v 3×3 Ligi pomerilo za končne nagrade in pokale.
Prijavite svojo ekipo do petka 5. junija do 14.00 na Prijava ekipe.

V nedeljo, 7. junija, se bo ob Zbiljskem jezeru pri Medvodah odvijal 2. pokal Lige 3na3. Do 5. junija 2015 do 18.00 se lahko vse ekipe prijavite.Prijavnina je brezplačna.

Drugo leto bo Liga 3na3 organizirala Pokalno tekmovanje. Edinstven sistem tekmovanja kjer se ekipe od prve tekme dalje bojujejo za obstane oziroma se vse tekme igrajo na izpadanje. Poraženci imajo zgolj po prvem porazu možnost repasaža za uvrstitev v drugi krog, od drugega kroga do finala pa so vse tekme na izpadanje.

Prijavnina za ekipe je brezplačna, prijave potekajo do 5. junija preko spletne strani www.3na3.si. Pokal bo popestril animator Blaž Babič, za tople trenutke pa bo poskrbela plesna skupina Urška iz Medvod.