Dragić pred odhodom v Oklahomo?

v rubriki
Liga NBA
s kategorijo
Novice
.

Pri Miami Heat so očitno odločeni dodobra premešati svoje vrste pred začetkom sezone. Po menjavi, ki je na Florido pripeljala Jimmyja Butlerja, športni direktor Miamija Pat Riley išče še enega superzvezdnika. Kot glavni kandidat se ponuja Russell Westbrook.

Organizator igre OKC-ja je po menjavi med Thunder in Clippersi zahteval sestanek z vodstvom kluba, saj  je obema stranema očitno v interesu, da se čimprej sklene posel, ki bi Westbrooku dal možnost, da poskuša osvojiti prstan, Oklahomi City pa fleksibilnost in možnost, da znova zgradijo moštvo, ki bo lahko tekmovalo z najboljšimi na Zahodu.

Na drugi strani ZDA so pri Miamiju, ob akumulaciji talentov v zahodni konferenci, začutili priložnost za napad proti vrhu. V prej omenjeni menjavi so sicer ostali že brez Hassana Whitesida in Josha Richardsona, ob morebitni menjavi za Westbrooka pa bi se bržkone morali odreči še uslugam Justina Winslowa, Gorana Dragića in verjetno še koga.

To ni prva govorica v kateri se pojavlja Gogijevo ime. Pred tem je Dragić, ki ima veljavno pogodbo še za naslednjo sezono, že bil tik pred prestopom v Dallas Mavericks, a je posel padel v vodo.