Dr. Ambrožič operiral Saro Meden

s kategorijo
Novice
.

Ženska članska reprezentanca v Laškem izvaja drugi cikel priprav na evropsko prvenstvo. Izbranke selektorja Damirja Grgića v dvorani Tri Lilije vadijo dvakrat dnevno, današnji medijski dan pa so izkoristile tudi za uradno fotografiranje v novih adidasovih dresih.

Konec tedna bodo dekleta odigrala težko pričakovani prvi pripravljalni tekmi.

Na turnirju, ki nosi ime po generalnemu sponzorju slovenskih košarkarskih reprezentanc, Telemachu, se bodo v Laškem v petek najprej pomerile z reprezentanco Češke, v soboto pa jih čaka še obračun s Hrvaško. Vstopnice so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima in Petrola. Za ogled tekme boste v predprodaji odšteli 5 €, na dan tekme 7 €, paket obeh tekem turnirja pa je v predprodaji na voljo za 8 €.

Medenova prestala operacijo, Liščeva podaljšala v Italiji

Spodbudno novico je soigralkam danes sporočila Sara Meden. Medenova, ki si je na Rogli nesrečno poškodovala levo koleno, je danes uspešno prestala operacijo. Dr. Bogdan Ambrožič ji je s posegom odstranil odkrušeni delček hrustanca ter ji na odkrušeno mesto namestil gel, ki bo pripomogel k zabrazgotinjenju poškodovanega dela hrustanca. Saro čaka dolga rehabilitacija, vsi skupaj pa ji želimo uspešno okrevanje.

V teh dneh pa je klubski status za prihodnji dve sezoni rešila Eva Lisec, ki še naprej ostaja v Italiji. Z dosedanjim klubom Famila Schio je namreč podpisala novo dveletno pogodbo.