Dobrodelni košarkarji Heliosa na pomoč otrokom pri šolanju na daljavo!

Rubrika: Liga Nova KBM

Najbolj izkušena peterka Helios Sunsov, Daniel Vujasinović – Tadej Ferme – Blaž Mahkovic – Gezim Morina – Mihailo Sekulović, se v naslednjih dneh s karikaturami Nane Guberinič podaja v boj za lažje šolanje na domu domžalskih osnovnošolcev.

V sodelovanju z nekaterimi našimi partnerji ter z Zvezo prijateljev mladine Domžale bodo v Domžalah zbirali sredstva in pomagali mladim, ki jih je to obdobje najbolj prizadelo.

 

Priznana domžalska karikturistka, nekdanja odlična košarkarica, Nana Guberinič, je klubu priskočila na pomoč s karikaturami petih najbolj izkušenih domžalskih košarkarjev, s posebnim dodatkom, ki bo spominjal na te težke “korona” čase. Nekateri partnerji bodo donirali sredstva za nakup originalnih karikatur, ki bodo nato mesto dobile v prostorih Košarkarskega kluba Helios Suns Domžale, kluba s 70-letno zgodovino. Vse donacije bodo namenili nakupu opreme za nemoteno šolanje na domu za domžalske osnovnošolce, za razdelitev pa bodo poskrbeli pri ZPM Domžale.

 

Pri celotni akciji pa lahko pomagate tudi vi!

 

1. DONIRAJ IN PREJMI SVOJO KARIKATURO IZKUŠENIH 5

 

Ena možnost pomoči je, da donirate poljubno višino sredstev direktno Zvezi prijateljev mladine Domžale. V primeru donacije v višini vsaj 10 eur, lahko v zahvalo in spomin prejmete A4 repliko karikature Izkušenih 5 po vašem izboru. V kolikor bi ob donaciji želeli prejeti karikaturo, se prosimo javite na andrej.pustotnik@helios-suns.si. Na enem od članskih treningov ali tekem vam jo bo izbrani član peterke podpisal in osebno predal!

 

Navodila za nakazilo donacije:

 

Namen: Donacija za računalnike ali Prostovoljni prispevek (ustrezno izberite)
Naslov: Zveza prijateljev mladine Domžale, Ljubljanska cesta 58, 1230 Domžale
Koda namena: CHAR
Račun: SI56 6100 0002 2410 548
Referenca: SI00 29106

 

2. PODARITE RABLJENO RAČUNALNIŠKO OPREMO

 

Druga možnost pomoči pa je z donacijo računalniške opreme. Morda ste pred kratkim menjali tablico ali računalnik, pa ne veste kam s prejšnjo. Ali pa vam kakšen enostavno neuporabno počiva doma. Prinesite ga v domžalski klub ali pa kar direktno Zvezi prijateljev mladine Domžale (041 367 808). Pri klubu obljubljajo, da bodo poskrbeli, da oprema pride v prave roke.