DOBRODELNA PREDSTAVA KOŠARKARSKEGA KAMPA GORAN DRAGIĆ

v rubriki
Mlajše selekcije
s kategorijo
Novice
.

Čeprav bi si po dolgi in uspešni sezoni še kako zaslužil počitek, je Goran Dragić od vrnitve v domovino še kako aktiven. Poleg priprav na že peti zaporedni košarkarski kamp pod njegovim imenom, Gogi najde čas še za dobrodelnost!
Košarkarski kamp Goran Dragić je vsako leto obogaten s številnimi dodatnimi aktivnosti, preko katerih organizatorji želijo poleg osnovnih košarkarskih veščin otrokom obogatiti njihov pogled na svet in pridobiti nova znanja in izkušnje, hkrati pa je velik poudarek na dobrodelnosti.

Kot skozi celoten kamp, bo tudi že sama uvertura v vso dogajanje okoli kampa dobrodelna. V sodelovanju s Špas Teatrom bo ekipa na čelu z Goranom Dragičem obiskala predstavo, komedijo znanega slovenskega dramskega igralca, Borisa Kobala z naslovom: PISMO ROSNO! Vsega je kriv poštar… Po predstavi bodo na voljo tudi slastni »dobrodelni« burgerji Lars & Sven.

Za nakup vstopnice kliknite TUKAJ!

Ob tej priložnosti je MVP zadnjega evropskega prvenstva povedal: ‘Vesel sem, da bomo letos kamp začeli nekoliko drugače – z dobrodelno predstavo v sodelovanju s Špas teatrom, preko katere bomo skupaj pomagali pri nakupu košarkarskega vozička, hkrati pa se seveda skupaj z Borisom Kobalom tudi pošteno nasmejali.’

Zbrana sredstva bodo namenjena mlademu reprezentantu košarke na vozičku, Robertu Bojancu, za nakup novega vozička za igranje košarke.

Predstava bo odigrana v dvorani Term Zreče in sicer 23.6. ob 19. uri.
Število mest je omejeno, zaradi velikega zanimanja pa organizatorji opozarjajo, da si vstopnico zagotovite čim prej preko www.spasteater.si po ceni 17 EUR.

Ne zamudite smeha in dobrodelnosti.