Dobili smo NAJ košarkarski dogodek leta 2016

v rubriki
Liga NBA
s kategorijo
Sponzorirane objave
.

Ljubitelji košarke ste v preteklih dveh tednih lahko sodelovali v izboru za NAJ košarkarski dogodek leta 2016, ki sta ga letos omogočila Telemach – generalni sponzor slovenske košarkarske reprezentance ter ponudnik športne opreme PEAK Sport Slovenija – uradni opremljevalcem slovenske olimpijske reprezentance in osebni sponzor košarkarskih zvezdnikov kot so Tony Parker, Miloš Teodosić in Dwight Howard.

V preteklih dveh tednih smo tako lahko videli kar nekaj zanimivih in napetih obračunov, naposled pa smo le dobili letošnje absolutnega zmagovalca. To je nihče drug kot Kobe Bryant, ki je lani košarkarski svet presenetil z novico o svoji upokojitvi, vse od naznanitve pa je bilo vsako gostovanje Los Angeles Lakersov nekaj posebnega.

Izbor je omogočil PEAK Sport Slovenija!

Črni Mambi so namreč nasprotna moštva pripravljala posebna slovesa, v katerih so se po večini spominjali tekem, ki jih je tako ali drugače zaznamoval na medsebojnih obračunih. Posebej čustvena so bila slovesa na gostovanjih pri moštvih, kjer so igrali Bryantovi prijatelji in košarkarji, ki so pripadali isti generaciji.

Kobe na zadnji tekmi navdušil vse v dvorani in Utahu nasul kar 60 točk. Več o izjemni karieri enega najboljših košarkarjev vseh časov pa si lahko preberete v članku: Kobe Bryant – Konec ere enega izmed največjih košarkarjev vseh časov

Izbor je omogočil Telemach!

Od enega največjih so se poslovili številni navijači in njegovi prijatelji…