Direktor Olimpije stopil na žogo in umirja situacija

Rubrika: Liga Nova KBM

Unionu Olimpiji na domači sceni ne steče. V četrtfinalu pokala Spar so v četrtfinalu priznali premoč Laščanom, v ligi za prvaka pa so temu dodali še dva poraza in eno zmago.

foto: facebook.com/matevz.zupancic
foto: facebook.com/matevz.zupancic

Razočarani navijači

„Vse to je čisto ok. Mi ne smemo igrati Aba lige. Mi moramo začeti iz nule v državnem prvenstvu. Olimpija rabi reset, tako kot ga je doživela NK Olimpija. Potem je še upanje. Vse ostalo je samo zatiskanje oči pred resnico,“ je le nekaj komentatorjev, ki jih je moč zaslediti na spletu, kjer navijači kritizirajo izkupiček ekipe trenerja Gašperja Potočnika.

1-4

Le ta je po obračunu v Rogaški pohvalil svoje košarkarje za pristop, ki jim ga je očital po obračunu proti Tajfunu. Kljub štirim porazom in eni zmagi na domači sceni v Olimpiji o ukrepih ne razmišljajo.

Misli pri Heliosu

„Trenutno poglobljeno ne bom komentiral, saj to ne bo pomagalo. Eno tekmo smo zmagali za točko, drugo na enak način izgubili. Ekipa je in mora biti z mislimi pri sredini tekmi s Heliosom,“ stopa na žogo direktor in osrednji operativec kluba Matevž Zupančič.

Pipan in Filipovski

V preteklosti je bila domača scena že usodna za slovenske trenerje. Aleš Pipan je lani februarja ostal brez službe v Olimpiji po porazu v polfinalu pokala. Pred tremi leti je Sašo Filipovski „odletel“ po tretjem porazu ob sedmih zmagah v ligi za prvaka.