Budućnost in Mornar navijata za 22. krog in F4

v rubriki
ABA Liga
s kategorijo
Novice
.

V regiji se kot po tekočem traku oglašajo klubi Lige ABA, ki zdaj zagovarjajo eno, zdaj drugo. Pred dnevi je Igokea postavila na tron regije Partizan, danes je FMP potrdil, da sezone še ni konec.

Budućnost kot Crvena zvezda?

„Povsem je jasno, da se trenutni vrstni red ne more razglasiti za končni! Potrebno bo odigrati še krog in potem še končnico,“ se je oglasil Dragan Bokan, šef Budućnosti, ki je tako podprl prizadevanje Crvene zvezde, ki je že včeraj opozorila, da tak vrstni red kot je zdaj, Partizan bi bil prvak, ne more kar obveljati!

„Ko bo nekoliko bolj jasna zdravstvena situacija, se moramo vsi usesti, da vidimo, kako dalje. Siguren pa sem, da se klubi ne bodo strinjali z idejo, da se vrstni red ob prekinitvi razglasi za končni,“ je še dodal Bokan za Mondo.

Bokan tudi opozarja, da ne moremo enačiti litovske lige in Lige ABA. „Odločitve o prvakih so bile sprejete v ligah, ki nimajo prehodnosti do Evrolige. V Litvi je tako, da ima Žalgiris A licenco Evrolige,“ je dodal Bokan.

Tudi  Mornar

Ob tem se je javil tudi Đorđije Pavićević, prvi človek Mornara, ki je zatrdil, da bi bilo dobro, da se odigra zadnji krog rednega dela, potem pa finalni turnir četverice v Beogradu!