Kaj dogaja na omrežjih: Lakovič hvali Hukića, Brezec objavil sliko loparja

v rubriki
Liga NBA
s kategorijo
Video
.

Za vas smo ponovno pripravili pregled nekaterih najbolj zanimivih košarkarskih objav na družbenih omrežjih v preteklih dneh. Preveri kaj sta na letališču počela Goran in Zoran Dragić, kam te vabi Shaquille O’Neal, kater šport rad igra Primož Brezec in še mnogo več…

NBA

Goran Skyrunner
Phoenix Sunsi so na svojem Instagram profilu objavili zanimivo vabilo na tekmo proti ekipi iz Bostona. Obračun med sonci in kelti so poimenovali Star Wars Night, Gogiju pa nadeli ime Goran Skyrunner :)

Dragic Skyrunner

Na tribuni Talking Stick Resort Arene vihrala slovenska zastava!
Tekmo med Phoenixom in Clevelandom sta si ogledala tudi Slovenca, ki sta na tribuni ponosno raztegnila slovensko zastavo. Seveda pa jima ni ušlo niti slikanje z Gogijem.

Dragić fana

Košarkarski copati v čast dr. Martinu Luthru Kingu
Jay Gaspar, človek, ki skrbi za opremo Phoenix Sunsov, je na svojem Twitter računu objavil sliko copat, v katerih je Gogi zaigral na tekmi proti Jezernikom. Gre za posebno izdajo copat, s katerimi se je Gogi poklonil Martinu Luthru Kingu – na njih je namreč odtisnjen njegov znameniti govor » I Have a Dream«.

gogi superge

Gogi in Zoki kot uslužbenca letališča
Goran in Zoran Dragić sta se skupaj z soigralci in trenerjem preizkusila v delu, ki ga sicer opravljajo zaposleni na mednarodnem letališču Sky Harbour. S to akcijo so Sonca proslavila partnerstvo z letalsko družbo Southwest Airlines, s katero košarkarji letijo na gostujoče tekme.

zole in gogi

Zoki se je vrnil v prihodnost!
Sunsi so v svoji rubriki ThrowBACK to the FUTURE tokrat v prihodnost poslali Zorana Dragića. Čeprav bi, glede na dolžino hlačk, lahko trdili, da so ga poslali v preteklost. Vseeno super fotografija!

zole1

Shaquille O’Neal te vabi na ALL-Star vikend
Še vedno izredno priljubljeni Shaq je na svojem Twitter računu pripravil nagradno igro, v kateri imajo sledilci priložnost, da osvojijo ogled All-Star vikenda v njegovi družbi. Kdo bi se branil…

shaq 2

ABA LIGA

Krka prekinila serijo zmag Crvene Zvezde
ABA liga je na svojem Twitter profilu znala pospremiti zmago Krkašev nad, do takrat še ne poraženo Crveno Zvezdo.

Krka

Olimpija z lepo podporo tudi v Aleksandrovacu
Navijači Olimpije so zmaje spodbujali tudi na tribunah športne dvorane Lektaši, žal pa so Ljubljančani to tekmo izgubili. So pa pri zeleno-belih z veseljem delili fotografijo enega izmed navijačev.

olimpija

Murič krade, zabija, navdušuje…
Tudi ABA liga se je poklonila odlični predstavi Muriča, ki je bil na tekmi proti Levskemu tudi najboljši strelec Beograjčanov.

Izvirno
Pri Metalacu so navijače na izviren način pozvali na tekmo proti Skopju, ki se je izkazala za zelo zanimivo, saj so jo domačini dobili tako rekoč v zadnjih sekundah.

Metalac

Srečno Sasu!
Takole so se v zmajevem gnezdu zahvalili in poslovili do Finca, ki je zadnjih pet sezon nosil zeleno beli dres. Srečno Sasu!

sasu

SLOVENSKI KOŠARKARJI

Bravo Huka!
Tudi nekdanji kapetan naše izbrane vrste, Jaka Lakovič, ni pozabil čestitati Jasminu Hukiću ob zmagi Krke nad Crveno Zvezdo. Kdor zna zna…:)

jaka

Breza tudi strasten tenisač…
Nekdanji odlični reprezentančni center je več kot očitno tudi strasten ljubitelj tenisa. Lobanje na mreži pri njem najbrž odpade…

Breza