Bo Zvezda dobila še 4. trenerja v sezoni?

v rubriki
ABA Liga
s kategorijo
Novice
.

Pred nami sta še dva izredno zanimiva kroga Lige ABA, ki bosta dala odgovore, kdo bo igral polfinale, kdo bo izpadel (12. ekipa rednega dela) in kdo gre v dodatne kvalifikacije (11. ekipa rednega dela Lige ABA proti poražencu v finalu Lige ABA 2). Crvena zvezda je po zmagi proti Cedeviti Olimpiji še korak bližje polfinalu. Ni pa izključeno, da Zvezda sezono sklene s četrtim trenerjem na klopi!


Začel je Milan Tomić, ki ga je začasno menjal Andrija Gavrilović. Zvezda je našla trajno rešitev v Draganu Šakoti, ki pa ima zdravstvene težave, zato ni potoval na tekmo Evrolige proti Baskoniji. V zadnjih dneh so oživele špekulacije, da se na klop Zvezde seli
strateg FMP-a Vladimir Jovanović.

„Prvič slišim. Po drugi strani pa bi bil najsrečnejši, da na moje mesto pride mlad in nadarjen trener,“ je povedal Šakota za srbski portal Novosti.rs.

„Pred nami sta še dve pomembni tekmi – proti FMP-ju in Zadru. Ni potrebe, da se ukvarjamo s kalkulacijami in morebitnem tekmecu v polfinalu. Zanimajo nas zmage, ne izbiramo nasprotnika,“ je še dodal Šakota.