Bečirovič: “Če sem morda odšel še kot otrok, se vračam modrejši!”

Rubrika:

„Vrniti se v Ljubljano je kot priti domov. Če sem morda odšel še kot otrok, se vračam modrejši. Bogatejši z izkušnjami evropskega igralca, pomočnika trenerja, zastopnika profesionalnih igralcev in mentorja,“ je ob imenovanju povedal Sani Bečirovič, ki je na vroč četrtek, 13. junija, postal športni direktor Cedevite Olimpije.

„Odločitev, da sprejmem mesto športnega direktorja v bistvu res ni bila težka. Ker verjamem v zgodbo, verjamem v to ekipo in verjamem, da bom s svojim znanjem doprinesel, da bomo postavili nove mejnike regionalne košarke. Tu imamo res priložnost, da naredimo nekaj izjemnega. In vem, da nam lahko s skupnim,  ekipnim delom to uspe. Kaj zmore ekipa, ki kot eno diha med seboj, z navijači, z vodstvom, s podporniki, z mediji, so dokazale že mnoge ekipe,“ je povedal Sani.

„Želim si, da v Stožicah, v novem klubu KK Cedevita Olimpija Ljubljana ponovno nastane tista električna energija, ki nam vsem da poleta. Veselim se trdega dela in srca,“ je še dodal Bečirovič, ki je v dveh fazah nosil dres Petrola Olimpije. Nazadnje je opravljal delo zastopnika igralcev in trenerjev, zdaj pa bo to delo predal sodelavcem oz. zamrznil svoje delovanje.