Alilović: “V klubu sem ves čas deloval po najboljših močeh, iskreno in strokovno!”

v rubriki
Mlajše selekcije
s kategorijo
Novice
.

Vodstvo KK Sixt Primorska, pod katerega okriljem deluje tudi mlajši pogon Koša Primorske, se je s koncem oktobra sporazumno razšlo s trenerjem Mirom Alilovićem, ki je od sezone 2017/18 v klubu opravljal naloge trenerja selekcij U17 A in U19 A, od sezone 2018/19 naprej pa deloval še v vlogi trenerja novonastale članske ekipe, ki tekmuje v 4. SKL.

foto: kzs.si

V času sodelovanja je Alilović pomagal pri razvoju ustroja mlajših starostnih kategorij, največja uspeha pa osvojil z naslovom državnega prvaka v kategoriji U17 ter z osvojenim četrtim mestom v kategoriji U19, oboje v sezoni 2017/18. V KK Sixt Primorska in ŠD Koš Primorska se Aliloviću iskreno zahvaljujemo za njegov prispevek k delovanju našega kolektiva in ekip ter za predano in strokovno delo, s katerim je nedvomno veliko pripomogel h gradnji enega najboljših centrov za delo z mladimi daleč naokrog.

“V klubu sem ves čas deloval po najboljših močeh, iskreno in strokovno. V življenju je pač tako, da se vsaka zgodba enkrat konča in vesel sem, da smo se z vodstvom kluba ter generalnim sponzorjem le-tega razšli ne le v dobrih, ampak celo v prijateljskih odnosih. Tako ekipam mlajših starostnih kategorij kot članskima moštvoma želim, da v tej sezoni pokažejo, iz kakšnega testa so, posebej vesel pa bom tudi za vsakega posameznika, ki bo v prihodnje zasijal na slovenski ali celo evropski košarkarski sceni. Hvala vsem vpletenim za ponujeno priložnost in zaupanje,” je ob razhodu povedal Miro Alilović.