Ali bo Jay-Z pripeljal Irvinga v Brooklyn?

v rubriki
Liga NBA
s kategorijo
Novice
.

Kyrie Irving ne bo podaljšal pogodbe s Celticsi. Odločitev organizatorja igre ne preseneča, saj ni skrivnost, da moštvo v Bostonu letos ni imelo najboljših odnosov. V veliki meri je za to kriv tudi Irving, ki je večkrat javno napadel mlajše soigralce češ da ne znajo zmagovati itd. Igre na parketu so bile tudi pod pričakovanji navijačev in strokovnjakov, ki so družno uvrščali Boston v najožji krog favoritov za naslov prvaka, Kelti pa so se poslovili že v drugem krogu končnice, kjer so jih nadigrali Milwaukee Bucks.

Ekip, ki bi si želele videti Irvinga v svojih vrstah je malo morje, a očitno so najbližje temu v Brooklynu. Poleg odstopa od podaljšanja pogodbe je Irving odpustil tudi dolgoletnega agenta Jeffa Wechslerja. Po poročanjih NBA insajderja Adriana Wojnarowskega, bo Irving sklenil pogodbo s podjetjem ROC Nation, ki pa je v lasti raperja in poslovneža Jay-Z-ja, ta isti Jay-Z pa je manjšinski lastnik Brooklyn Nets. Naključje?

Ob morebitnem prihodu Irvinga, bi imel Brooklyn dovolj denarja za še eno veliko pogodbo. Prostih agentov na trgu bo poleti še kar nekaj …