Grosbasket ima novo trgovino in turnir 3 na 3!

Rubrika: Študentska liga

Največji ponudnik košarkarske opreme pri nas, podjetje Grosbasket, je odprl vrata nove, še večje in še boljše trgovine, ki je pravi raj za vse košarkarske navdušence.  V njej bo namreč čisto vsak našel nekaj zase, tako košarkarska oblačila in obutev številnih priznanih znamk, kot tudi številne profesionalne pripomočke, s katerimi boste lahko še izboljšali svojo tehniko ter seveda samo igro.

Trgovina se je iz Grosupelj preselila v Ljubljano in sicer v kar 400m2 velike prostore v nakupovalnem središču na Rudniku (Ukmarjeva 6). Da je ogromen prostor kar najbolje zapolnjen, poskrbi približno 1000 košarkarskih artiklov, med katerimi je več kot 250 različnih modelov obutev. Poleg košarkarske opreme priznanih znamk Nike, Adidas, Under Armour, K1X in Peak, boste v Grosbasketu našli tudi izdelke McDavid (športna zaščita) ter SKLZ (oprema za trening).

 

Nova trgovina se lahko pohvali tudi s posebnim delom v katerem je igrišče s košarkarskim košem in tribunami, kjer lahko obiskovalci preizkusite obutev, mečete na koš za popuste, prav tako pa se bodo v tem delu zvrstili različni dogodki vezani na košarko.

To pa še ni vse! Grosbasket bo ob odprtju nove trgovine v soboto 24. septembra (od 9:30 dalje) organiziral tudi košarkarski turnir 3 na 3, ki ga bo pospremil bogat glasbeno-akrobatsko-grafitarski program, saj bodo nastopili tako rapar Zlatko, kot tudi akrobatska skupina Duniking Devils, svetovno znana zabijalca Dunk Elite (Lipek iz Poljske in Smoove iz Ukrajine) ter grafitarji.

Vsekakor več kot dovolj razlogov za obisk nove trgovine kot tudi samega turnirja!