Gogijev dan: Z malo sreče do brezplačne udeležbe na Košarkarskem kampu Goran Draigć

Rubrika: Liga NBA

Goran Dragić se v teh dneh preko luže s svojimi Miami Heati bori za vstopnico za finale vzhodne konference, pri tem pa kaže svoje najboljše predstave v letošnji sezoni. In ker želi Gogi veselje ob zmagah deliti tudi z vami, se je odločil, da za vse osnovnošolske ljubitelje in ljubiteljice košarke v naslednjih treh vikendih priredi prav posebne Gogije dneve, na katerih se bodo otroci lahko potegovali za lepe nagrade.

ZZ_20150627_-5Gogijevi dnevi bodo potekali v ljubljanskem Cityparku, mariborskem Europarku in celjskem City centru, glavni vodili pa bosta, tako kot na njegovem kampu, košarka in dobra volja.

Poleg zanimivih košarkarskih iger, v katerih si boste lahko priigrali lepe nagrade, boste na enem mestu lahko izvedeli vse o sedaj že tradicionalnem Košarkarskem kampu Goran Dragić ter po promocijski ceni kupili njegovo biografijo Dajte Gogiju žogo!  Vsi osnovnošolski otroci pa se bodo potegovali tudi za brezplačno udeležbo na letošnjem, že tretjem enotedenskem kampu na Rogli.

Poleg pestrega dogajanja, bodo vsi sodelujoči sodelovali tudi v nagradni igri, v kateri se bo podarilo kar nekaj lepih nagrad, med katerimi bo tudi udeležba na celotedenskem košarkarskem kampu, ki ga bo Gogi že tretje leto zapored organiziral na Rogli in je po mnenju mnogih otrok, njihovih staršev n košarkarskih delavcev najboljši otroški košarkarski kamp v regiji.

Izkoristite torej vikendaško nakupovanje tudi za športno aktivnost vaših otrok in z malo sreče, bo prav vaš otrok, brat/sestra, bratranec/sestrična, eden izmed udeležencev letošnjega Košarkarskega kampa.

Datumi:
sobota, 14.5.
– Ljubljana; Citypark (od 10:00 do 13:00)
sobota, 21.5. – Maribor; Europark (od 10:00 do 13:00)
nedelja, 29.5. – Celje; City center (od 10:00 do 13:00)