Kdo je tako razjezil Sekulića?

Rubrika: Liga Nova KBM

Po koncu tekme 8. kroga Lige Nova KBM za obstanek so svoje dodali še trenerji.

Duško Maličevič, trener Elektre Šoštanj:
“Fantje so se borili, ne morem jim nič očitati. Razlika bi sicer lahko bila nekoliko manjša, a so gostje dobro zadevali. To je naša realnost, do konca lige moramo zdržati še dve tekmi in ju odigrati pošteno in korektno. Nato bo uprava kluba povedala kako naprej.”

Andrej Žakelj, trener Lastovke:
“Poznala se je nervoza, ki po mojem mnenju med fanti razsaja že zaradi sobotne tekme, ki bo ena pomembnejših v tej sezoni. Po srečanju z Elektro ne morem biti zadovoljen z našim skokom ter pristopom nekaterih posameznikov. A v Šoštanj smo prišli po zmago in jo tudi dosegli.”

Ernest Novak, trener Šenčur Gorenjske gradbene družbe:
“Čestital bi fantom za dobro igro. Držali smo se vseh dogovorov. Mislim, da smo na tej tekmi našo igro spravili še na stopnjo višje, upam, da bomo tako nadaljevali. Gremo naprej po nove zmage.”

Konstantin Subotić, trener Portoroža:
“Ekipa Šenčur Gorenjske gradbene družbe je bila boljši nasprotnik skozi celotno tekmo. Domačini so imeli dobro kontrolo igre in tako prišli do pomembne zmage. Prikazano z naše strani je bilo res premalo, zato smo doživeli visok poraz.”

Boštjan Kuhar, trener Hopsov Polzela:
“Zmagali smo pomembno tekmo. Kljub težavam v drugem polčasu smo srečanje uspeli pripeljati h koncu in naši zmagi.”

Aleksander Sekulić, trener LTH Castingsa:
“Naša obveznost je, da na vseh tekmah dajemo največ kar lahko, ne glede na nasprotnika ali pomembnost tekme. Na žalost se tega niso zavedali vsi akterji te tekme. Vse pohvale tistim, ki so pokazali največ kar lahko, ostale pa je lahko sram, da milo rečeno z nekorektnim odnosom pokvarijo športni dogodek.”