Elektra na gostovanje v Škofjo Loko

Rubrika: Liga Nova KBM

V petek se s tekmo v Škofji Loki nadaljuje 13. kolo Lige Telemach. Na parketu dvorane Poden bo pri LTH Castingsu gostovala ekipa Elektre iz Šoštanja. Tekma se bo začela ob 20. uri.

Elektra

Preostali tekmi sledita v soboto. Ob 19. uri si se bosta na pomembni tekmi v boju za preboj v Ligo za prvaka pomerili zasedbi Šenčurja Gorenjske gradbene družbe in Heliosa Suns, dve uri poprej pa se bo začel obračun Lastovke in Zlatoroga. Ogled slednjega bo ekipa Košarkarske zveze Slovenije v ogled ponudila tudi preko spletnega prenosa.

…”POVEZAVA DO SPLETNEGA PRENOSA“…

LIGA TELEMACH, 13. KOLO:

Petek, 29. januarja, ob 20.00:
LTH CASTINGS : ELEKTRA ŠOŠTANJ

IZJAVI TRENERJEV PRED TEKMO:

Aleksander Sekulić, trener LTH Castingsa:
“Od naše mlade ekipe pričakujem popolno zbranost in dobro predstavo. Za nas je vsaka nova tekma nov test česa smo sposobni in kaj lahko ponudimo.”

Duško Maličević, trener Elektre Šoštanj:
“Za večino fantov bo to že peta tekma v sedmih dneh. To je neverjetno. Bojim se za njih, da bi se poškodovali. vedeti moramo tudi, da so to po večini še srednješolci, ki imajo poleg košarke še druge obveznosti, zato imamo na treningu le sedem, osem fantov. Upam, da odgovorni v klubu čim prej kaj ukrenejo.

Sobota, 30. januarja, ob 17.00:
LASTOVKA : ZLATOROG LAŠKO

IZJAVI TRENERJEV PRED TEKMO:

Andrej Žakelj, trener Lastovke:
“Igramo proti zelo dobri ekipi, ki igra vse bolje in bolje, ob tem pa je tudi dobro vodena. To ne pomeni, da se na tekmo podajamo z belo zastavo. Favorita bomo skušali presenetiti, obenem pa se že oziramo tudi na naslednje tekme.

Aleš Pipan, trener Zlatoroga:
“Večkrat sem že poudaril, da v Ligi Telemach ne smeš podcenjevati nobene ekipe, zato vsa moštva izjemno spoštujem. V Domžale bomo odšli z željo, da osvojimo novi točki. Želim si, da bosta naša napad in obramba dovolj agresivna, da bomo prišli do nove zmage.”

Ob 19.00:
ŠENČUR GORENJSKA GRADBENA DRUŽBA : HELIOS SUNS

IZJAVI TRENERJEV PRED TEKMO:

Igor Kešelj, trener Šenčurja Gorenjska gradbena družba:
“Čaka nas še ena izenačena, trda in močna tekma, katere poraženec bo naredil korak nazaj pri lovu za napredovanje v Ligo Telemach za prvaka. Verjamem v svoje fante. Upam, da tekmo odigramo s pravim pristopom, voljo in energijo, daleč od tistega, kar smo ponudili v preteklem kolu na gostovanju na Obali.”

Jakša Vulić, trener Heliosa Suns:
“Čaka nas tekma, za katero bi Američani rekli “Do or Die”. V boju za napredovanje v Ligo za prvaka na tej tekmi moramo zmagati. V preteklem tednu smo imeli nekaj težav z manjšimi poškodbami in boleznimi, a verjamem, da bomo do tekme že kompletni.

Že odigrano, sreda, 27. januarja:

ROGAŠKA : PORTOROŽ 104:58 (25:10, 22:18, 29:9, 28:21)

VEČ O TEKMI

HOPSI POLZELA so prosti.

Lestvica