3×3 liga konec tedna v Trbovljah

s kategorijo
Novice
.

V soboto, 13. junija, bo pri gimnaziji Trbovlje potekal zadnji predtekmovalni turnir Vzhodne konference v sezoni 2015. Če bi radi bili del zanimivega turnirja Lige 3na3, prijavite svojo ekipo in tekmujte z najboljšimi ekipami na vzhodu.

foto: 3na3.si

foto: 3na3.si

Vse ekipe, ki bi se rade potegovale za uvrstitev na finalni turnir 3×3 Lige, se prijavite na Prijava ekipe za udeležbo na turnirju v Celju (I. gimnazija Celje). Vsaka ekipa bo odigrala 4 tekme (4 ekipe so že na turnirju kot redne udeleženke Vzhodne konference), na katerih zmaga prinaša 2 točki in poraz 1 točko. Najboljše štirih ekipe iz Vzhoda se bodo po končanih štirih turnirjih (Novo mesto, Ptuj, Celje, Trbovlje), uvrstile na finalni turnir Lige 3na3.

Vsaka ekipa lahko prijavi 7 igralcev, prijavnina za celotno ekipo znaša 30 € na turnir. Vsak igralec prejme malico in pijačo gratis, ter zagotovljene štiri tekme + praktične nagrade. V primeru uvrstitve na finalni turnir, je uvrstitev brezplačna, tam se bo 8 najboljših ekip iz Slovenije v 3×3 Ligi pomerilo za končne nagrade in pokale.

Prijavite svojo ekipo do petka 12. junija do 14.00 na Prijava ekipe.