Miha Penko napoveduje: Dragić proti Blažiču

Rubrika: Evroliga

Sportklub-HeroV sodelovanju s TV hišo SportKlubom na Košarka.si pripravljamo video napovednike Evrolige in lige NBA, v katerih Sportklubovi komentatorji izpostavljajo najbolj zanimive obračune, ki si bodo zaradi takšnega ali drugačnega razloga zaslužili največ pozornosti. V tokratni napovedi vam športni novinar in komentator Miha Penko predstavlja napovednik 3. kroga  TOP 16 Evrolige.  

Euroliga

Pred nami je 3. kolo TOP 16 in tudi tokrat vam bodo na ŠportKlubu postregli s prenosi vseh osmih tekem. In že prva tekma danes bo pravi derbi, saj se bosta med seboj udarila velikana evropske košarke, CSKA in Barcelona. Veliko bo na tem obračunu seveda odvisno tudi od tega, ali bo za Moskovčane zaigral najbojši strelec Evrolige Nando de Colo, ki se je pred dnevi poškodoval na tekmi lige VTB. Penko tokrat predstavlja nekaj zanimivih statističnih podatkov obeh tekmecev, ki nekako opišejo kaj lahko pričakujemo od današnjega obračuna. Še kako zanimi bo danes seveda tudi obračun med Crveno zvezdo in Panathinaikosom!
Petek bo še nekoliko bolj zanimiv za slovenske ljubitelje košarke, saj si bosta v obračunu med Khimkijem in Laboral Kutxo, ki se bosta pomerila prvič v zadnjih treh sezonah, nasproti stala naša Zoran Dragić in Jaka Blažič. Luka Dončić bo z Realom tokrat gostil Žalgiris, Aleksej Nikolić pa bo z Brose Basketom gostoval pri Olympiacosu, kjer bodo Nemci ponovno poskušali pripraviti presenečenje?

četrtek petek

 

Več si o tekmah in tekmecih tega kroga si oglejte v videu, vabimo pa vas k spremljenu tekem na programih SportKluba, kjer bodo v neposrednem prenosu predvajali vseh 8 tekem 3. kroga -top 16 Evrolige,Telemachovi naročniki pa tekme lahko spremljate tudi v HD tehniki.

https://youtu.be/Fs1czJA002g