Zadnja tekma za Droleta

v rubriki
Liga Nova KBM
s kategorijo
Novice
.

Olimpija se je s sinočnjo zmago v Rogaški Slatini uvrstila v veliki finale državnega prvenstva, kjer bo v ponedeljek dobila svojega tekmeca. S tem pa je nehote poskrbela ne samo za konec sezone domače ekipe, temveč tudi za konec kariere Dragiše Drobnjaka, ki se tako pri 40 letih poslavlja od aktivnega igranja.

Ob tem so v klubu zapisali:

Tekma med Rogaško in Olimpijo bila tudi zadnja tekma Dragiše Drobnjaka v njegovi dolgi in bogati karieri. Kar 25 sezon je ta neuničljivi 40-letni krilni center odigral v različnih klubih v Sloveniji in tudi v tujini. Osvojil je kar nekaj naslovov prvaka, zadnji dve sezoni pa je z Rogaško igral veliko finale in letošnje polfinale. S svojim odnosom do dela, kluba in dresa katerega je nosil pa je pobral številne simpatije v vseh klubih kjer je bil, tudi v Rogaški, po njegovih besedah pa je prav Rogaška z odnosom do njega ostala zapisana na vrhu seznama klubov v katerih je igral.’

Priljubljeni Drole se sedaj spogleduje s trenersko kariero, ob tej priliki pa se mu zahvaljujemo za vse njegove požrtvovalne košarkarske trenutke ter mu na nadaljnji poti želimo veliko uspehov!