Z novim sponzorjem in Grgičem potrditi status v regiji in naskočiti Evropo

s kategorijo
Novice
.

Na sedežu ŽKK Athlete Celje je včeraj potekala redna letna skupščina kluba. Člani skupščine so soglasno sprejeli poročila o delu kluba in finančnem poslovanju v letu 2016 ter plan dela in finančni plan za leto 2017 in sezono 2017/2018.

Delegati na skupščini so potrdili predlog Izvršnega odbora, da se le – ta razširi z novima članoma Gregorjem Delejo, ravnateljem Gimnazije Celje – Center in Markom Kramerjem, direktorjem in lastnikom družinskega podjetja Kramer. Na željo dosedanjega člana Izvršnega odbora Milana Kojića je skupščina sprejela njegovo razrešitev iz Izvršnega odbora kluba.

Skupščina kluba je potrdila spremembo imena kluba v Ženski košarkarski klub Cinkarna Celje. Sprememba je posledica prihoda novega generalnega pokrovitelja Cinkarne Celje d.d.. Klub bo sodelovanje z novim generalnim pokroviteljem in kadrovske spremembe v ekipi predstavil na novinarski konferenci 9. maja 2017 na sedežu novega generalnega pokrovitelja kluba. Predsednik kluba Borut Kop se je na skupščini zahvalil dosedanjemu pokrovitelju blagovni znamki Athlete, in njenemu predstavniku Petru Drobežu, ki je v zadnjih letih bistveno pripomogla k funkcioniranju kluba in doseženim rezultatom na domači in mednarodni sceni. Peter Drobež ostaja podpredsednik Izvršnega odbora in kluba tudi v bodoče.

Dodajmo pa še to: Celjanke bo tudi v prihodnje vodil trener Damir Grgič, ki naj bi dobil novo štiriletno pogodbo.