Trener Hopsov trdi, da ga je napadel Olimpijin igralec Oliver

v rubriki
Liga Nova KBM
s kategorijo
Novice
.

Pričakovati je bilo, da bo tekma 3. kroga med Petrol Olimpijo in Hopsi dobila še tretji polčas. Tudi zavoljo izjave, ki jo je po koncu srečanja podal trener Hopsov Boštjan Kuhar. “Srečanje smo izgubili v zadnjih minutah. Tekma je bila v drugem polčasu zelo razburljiva, obračun pa je odločila razlika v številu prostih metov. V drugem delu tekme me je košarkar Petrol Olimpije, Devin Oliver, verbalno napadel, sam pa sem se bil primoran braniti. Po tekmi je predstavnik domače ekipe zagovarjal dejanje njihovega igralca in v zapisnik tekme podal neresnične izjave,” je povedal Kuhar (na tekmi je dobil tehnično napako zavoljo nešportnega vedenja – nespoštljive komunikacije s sodnikom), zapisali pa so jo na Košarkarski zvezi Slovenije.

Trener Boštjan Kuhar (foto: KZS)

Tole so zapisali po tekmi:
Uradna predstavnika obeh ekip v poročilo o tekmi nista zapisala pripomb na organizacijo in izvedbo tekme ter opravljeno delo uradnih oseb.
Uradni predstavnik domače ekipe v poročilo o tekmi zapisal, da je trener gostujoče Kuhar B. ekipe med tekmo žalil igralca domače ekipe Oliver D.
Uradni predstavnik gostujoče ekipev poročilo o tekmi zapisal, da je igralec domače ekipe Oliver D. med tekmo žalil trenerja ekipe Kuhar B.

Znani so sklepi:
1. KD HOPSI POLZELA
  se zaradi dosojene tehnične napake trenerju Kuhar zaradi nešportnega vedenja  kaznuje s kaznijo 200,00 EUR.
2. KD HOPSI POLZELA se zaradi nešportnega vedenja do igralca nasprotne ekipe kaznuje s kaznijo 200,00 EUR.
3. KK UNION OLIMPIJA se zaradi nešportnega vedenja do trenerja nasprotne ekipe kaznuje s kaznijo 100,00 EUR.