Slavljenec Drobnjak jasen: brez izgovorov!

v rubriki
ABA Liga
s kategorijo
Novice
.

Člansko ekipo Rogaške v 5. krogu ABA Lige 2 čaka najdaljše gostovanje v sezoni, saj so se odpravili na jug Makedonije. To bo derbi začelja -.Rogaška ima eno zmago, Ohrid je še brez.

Liga ABA, 2. divizija, 5. krog, 8.11.
Ohrid – Rogaška (17.00)

“Po zadnjem nesrečnem porazu proti Krki si v Ohridu želimo popraviti vtis in se domov vrniti z zmago. Vemo, da je Ohrid sicer na dnu tabele, vemo pa tudi, da se je Ohrid na poziciji centra okrepil z nam dobro znanim Emirjem Zimićem. Pričakujemo težko tekmo, a verjamemo, da nam bo uspelo prekiniti niz porazov v ABA Ligi,“ je jasen trener Damjan Novaković.

“Sploh ne razmišljamo o tem, da je to najdaljše, morda tudi najbolj naporno gostovanje v sezoni. Pred sezono smo vedeli, kaj nas čaka in to ni noben izgovor. Zadnji poraz v ABA Ligi 2 nas še vedno boli. Na sobotni tekmi proti Zlatorogu smo pokazali karakter, da lahko s trdo voljo tudi takrat, ko nam ne gre v napadu, izvlečemo zmago in s to popotnico gremo v Makedonijo po zmago in začetek nekega novega niza zmag,“ pa dodaja Dragiša Drobnjak, ki je pred dnevi slavil 40. rojstni dan. Na tem mestu mu čestitamo v imenu bralk in bralcev!