Muta v Rogaški, Nikolić napovedal zmago!

v rubriki
ABA Liga
s kategorijo
Novice
.

Rogaška serijo domačih tekem nadaljuje s tekmo 11. kroga ABA Lige 2 proti Dynamicu. Varovanci trenerja Damjana Novakovića lovijo 6, zmago v sezoni. Gostujočo ekipo vodi Miroslav Muta Nikolić, ki je v zasedbi Dynamica nadomestil Oliverja Popovića.

„Čaka nas zahtevna tekma proti ekipi, ki sijajno igra doma. To so dokazali z igrami proti velikim ekipam. V gosteh so dobili tudi Olimpijo. Igrajo dokaj široko, vsak od igralcev pa lahko zadane trojko,“ je domačim na dušo popihal Muta Nikolić.

Liga ABA, 2. divizija, 11. krog, 27.12.
Rogaška – Dynamic (19.00)

Damjan Novaković, trener Rogaške:
“V Rogaško Slatino prihaja kvalitetna in ambiciozna ekipa Dynamica, ki bo po domačem porazu proti Zrinjskemu še bolj nevarna in lačna zmage. Mi se zavedamo, da nas čaka težka tekma, a verjamemo, da bomo odigrali dobro tekmo in da bomo s pomočjo publike prišli do nove zmage.”

Mitja Nikolić, igralec Rogaške:
“Čaka nas tekma proti Dynamicu iz Beograda, ki je v zadnjem krogu doživel poraz proti Zrinjskemu. Menjali so tudi trenerja, kar je zagotovo prineslo določene spremembe. Z našo igro na domačem parketu se nikogar ne bojimo in gremo po zmago!”