Marko Maravič ne bo več vodil mladinskega pogona

v rubriki
Mlajše selekcije
s kategorijo
Novice
.

“V sezoni 2016/17 nismo bili neposredno odgovorni na strukturo delovanja v ŠD Koš Koper, za prihodnost pa si želimo, da na Obali deluje celoten sistem košarkarske šole, od mlajših selekcij do članske ekipe, s katero smo že v tej sezoni pokazali ambicije, ki jih imamo, tako rezultatsko kot tudi organizacijsko. V zdravem košarkarskem jedru želimo vzpostaviti sistem, s katerim v košarkarskih šolah vzgajamo bodoče prvoligaše. V ta namen želimo postaviti tudi trenersko in organizacijsko strukturo v mlajših selekcijah, ki je v skladu z našo vizijo. V njej s tem tednom tako ni več Marka Maraviča, o katerega nasledniku se še odločamo med več kandidati,” so v Sixt Primorska potrdili, da se iz kluba in organizacijske strukture poslavlja nekdanji slovenski reprezentant Marko Maravič.

Marko Maravič s tretjim mestom v kategoriji U17 zapušča Obalo. Sinoči je ŠD Koš Koper v malem finalu porazili Helios Suns. (foto: ŠD Koš Koper)

Ljubljančan je na Obalo prišel na vabilo Janeza Rajglja. Pred tem je Maravič uspešno deloval v ŠD Šentvid-Ljubljana, ki ga je lani popeljal do naslova državnega prvaka v kategoriji fantov do 15 let.