Malone Jr. toži Jamesa Hardena

v rubriki
Liga NBA
s kategorijo
Novice
.

Saj ni res, pa je! Sin Mosesa Malonea, nekdanjega zvezdnika Raket iz Houstona, Moses Malone Jr., je na sodišče vložil tožbo proti prvemu zvezdniku Raket Jamesu Hardenu.
Po njegovih obtožbah naj bi Harden, do nedavnega še resen MVP kandidat, stal za načrtovanjem napada in ropa, v katerem so lanskega junija Mosesa Jr. v enem od nočnih klubov pretepli in oropali nakita v vrednosti med 15.000 do 50.000 dolarji.

Razlog, zaradi katerega naj bi Harden napadalcem plačal 20.000 dolarjev, da Mosesa Jr. pretepejo in oropajo, naj bi se skrival v facebook objavi, v kateri se je Moses Jr. obdregnil ob Hardnov košarkarski kamp za otroke. Kot lahko preberete v objavi na desni, je Moses Jr. namignil, da ima Harden dovolj denarja, da mu ne bi bilo treba zahtevati tako visoke prijavnine, katere si večina otrok iz blokovskih naselij ne more privoščiti. Nato pa ga je poimenoval še Hollywood Harden.

 

Štirje osumljenci napada so že bili prijeti, glede na obtožnico pa naj bi eden izmed četverice, Darian Blount, napadenemu med napadom dejal, da je ponižal Hardena in da mora biti za to kaznovan.

Ali je Harden res povezan z napadom ali ne bo pokazal čas, mi pa bomo razplet zgodbe spremljali in poročali ko bo znan epilog.