Izraelci nocoj v Domžalah

v rubriki
Liga prvakov
s kategorijo
Novice
.

Helios Suns čaka nocoj 12. tekma v Ligi prvakov. V Domžale prihaja izraelska ekipa Ironi Nahariya, proti kateri bodo izbranci Jakše Vulića iskali pot do tretje zmage v mednarodnem tekmovanju. Tekmo bo na ogled tudi v neposrednem prenosu na Šport TV 3.

Liga prvakov, 12. krog, 10.1.
Helios Suns – Ironi Nahariya (20.00)

Trenutno šesto in sedmo uvrščena ekipa skupine A sta se v tej sezoni že pomerili, v petem kolu pa so tedaj do zmage prišli Izraelci (76:61). Domžalčani so sicer v prejšnjem kolu prišli do drugega para točk, kar jim je uspelo na tekmi proti Bakken Bears (74:68).

Jakša Vulić, Helios Suns: “Ironi Nahariya po imenih morda ni tako atraktivna ekipa, a gre za kakovostno moštvo. O tem konec koncev priča tudi podatek, da ga je Maccabi iz Tel Aviva v izraelskem prvenstvu dvakrat komaj premagal. Naša ekipa se bori s starimi težavami. Marcel Jones v tem delu Lige prvakov nima pravice nastopa, Tomaž Bolčina pa po poškodbi še vedno ni nared. Tudi z oslabljenim kadrom smo že dokazali, da zmoremo igrati dobro. Izraelska zasedba se na lestvici Lige prvakov nahaja pred nami, a mi bomo poskušali narediti vse, da dosežemo novo zmago na mednarodnem prizorišču.”