Grgič hoče novo zmago, Poljska na Ježici

s kategorijo
Novice
.

Slovenska ženska članska reprezentanca se bo v okviru priprav na evropsko prvenstvo danes ob 18. uri na Ježici srečala s Poljakinjami. Tekmo si boste lahko ogledali v prenosu na Šport TV in v spletnem prenosu. Varovanke Damirja Grgića v tem pripravljalnem obdobju še ne poznajo poraza.

4-0

Slovenke so po dveh zmagah na Madžarskem in zaprti tekmi proti Turčiji sinoči pred 800 gledalci prišle do četrte zmage v pripravah na EP. Boljše so bile od Turkinj, ki so trenutno sedme na jakostni lestvici mednarodne organizacije FIBA. Nocoj se bodo Slovenke pomerile s Poljakinjami, ki ne bodo nastopale na evropskem prvenstvu. Na jakostni lestvici se nahajajo na 36. mestu. V kvalifikacijah so v skupini z Belgijo in Belorusijo osvojile tretje mesto z eno zmago in tremi porazi. Poljakinje so se v četrtek srečale s Turkinjami in izgubile z 71:54.

Srečanje med Slovenijo in Poljsko se bo začelo ob 18. uri na Ježici. Vstop je prost. Tekmo si bo moč ogledati ti v spletnem prenosu ter na programu Šport TV.

Pripravljalna tekma, 27.5.
Slovenija – Poljska (18.00)

Damir Grgič, selektor Slovenije:
“Z drugo zaporedno tekmo se želimo privaditi na naporen ritem evropskega prvenstva. Tudi na tem srečanju želimo zmagati. Pomembno je, na vsaki tekmi napredujemo. Upam, da nas bodo tudi v Ljubljani podpirali številni slovenski navijači.”