Goran Dragić in Jaka Blažič te želita v svoji ekipi!

v rubriki
Mlajše selekcije
s kategorijo
Novice
.

Telemach, generalni sponzor Košarkarske zveze Slovenije, ti ponuja edinstveno priložnost, da postaneš del košarkarske ekipe Gorana Dragića ali Jake Blažiča. Svoje košarkarsko znanje pa boš lahko pokazal na Telemachovem spektaklu v Stožicah, kjer se bo odvijala košarkarska tekma med Slovenijo in Hrvaško.

Kaj se bo dogajalo?

Košarkarska reprezentanta Goran Dragić in Jaka Blažič vabita vse nadobudne košarkarje stare od 10 do 13 let, da postanejo del njune ekipe. Ekipa Gorana Dragiča se bo pomerila z ekipo Jake Blažiča med polčasom tekme košarkarskih reprezentanc Slovenije in Hrvaške na Telemachovem spektaklu 24. avgusta 2017 v Stožicah.

Goran Dragič in Jaka Blažič vabita »Postani Telemachov reprezentant«

Kako sodelovati?

Košarkarja Goran Dragič in Jaka Blažič sta zate pripravila pet košarkarskih izzivov, s katerimi se boš moral spopasti in jih uspešno opraviti. Dokaz v obliki videoposnetka, s katerega bo razvidno, da je bilo vseh pet izzivov uspešno opravljenih, nato pošlji na e-poštni naslov kosarka@adriamedia.si. Izmed vseh, ki bodo uspešno opravili z njunimi izzivi, bosta naša reprezentatnta izbrala vsak po 5 (+2 rezervi) igralcev in igralk, ki bodo zastopali njuni ekipi in postali del Telemachovega spektakla v Stožicah.

Izzive, ki sta jih zate pripravila Goran Dragić in Jaka Blažič, si lahko ogledaš v spodnjem videoposnetku.

Pred samim Telemachovim spektaklom bodo morali vsi izbrani kandidati opraviti pripravljalni trening, ki bo v telovadnici osnovne šole Koseze v četrtek, 21.8., ob 16.30. Brez skupnega treninga sodelovanje na Telemachovem spektaklu žal ne bo možno.

Splošne pogoje za sodelovanje v nagradni igri preberite TUKAJ!