Danes v Tivoliju gostuje Crvena zvezda

v rubriki
ABA Liga
s kategorijo
Novice
.

V 3. krogu lige ABA se bo Petrol Olimpija v Hali Tivoli pomerila proti favoritu tekmovanja, Crveni zvezdi.

Tekma bo na sporedu 17:00, kdor si je ne bo ogledal v živo v Tivoliju (zaradi zasedenosti Stožic), pa si jo lahko ogleda tudi v neposredne prenosu na Planet 2!

 

Izjavi pred tekmo:

Gašper Okorn, trener Petrol Olimpije: “Crvena Zvezda je tudi v letošnji sezoni Lige ABA eden izmed favoritov za naslov. Odhajajo na prvo gostovanje v sezoni, mi pa si želimo popraviti slab vtis, predvsem v obrambi, ki smo ga pustili na tekmi v Zagrebu. V nedeljo si v Hali Tivoli želimo čim večje podpore gledalcev, z njihovo pomočjo s tribun bomo poskušali presenetiti favorizirane goste iz Beograda. Dejstvo je, da je Crvena Zvezda velik favorit, ampak naredili bomo vse, da pokažemo dobro predstavo in poskusimo presenetiti še neporaženo ekipo v Ligi ABA.”

Jordan Morgan, igralec Petrol Olimpije: “Predvsem moramo boljše odigrati v obrambi, saj nas čaka še bolj agresiven nasprotnik kot je bila to Cibona. Srečanje moramo od prve do zadnje minute odigrati zelo osredotočeno. Želimo si polne tribune v Hali Tivoli, saj verjamemo, da nas vse čaka dobra in zanimiva košarkarska predstava. Vse navdušence nad košarko vabim, da si nedeljsko popoldne rezervirajo za tekmo v Hali Tivoli!”