Celjanke računajo na 2. zmago!

s kategorijo
Novice
.

Celjske košarkarice se bodo v tretjem kolu Lige BTravel Waba pred domačimi gledalci pomerile z ekipo Kraljeva. Srečanje se bo začelo ob 19. uri.

Liga BT Travel WABA, 3. krog, 18.10.
ŽKK Cinkarna Celje – Kraljevo (19.00)

V 3. kolu regionalne Lige BTravel Waba bodo nasprotnice košarkaric Cinkarne Celje gostje iz Kraljeva. Obe ekipi sta v uvodnih dveh kolih po enkrat zmagali in izgubili. Celjanke so gladko premagale Raguso (99:41), v drugem kolu so gostovale v Bolgariji in tesno z 82:78 klonile v Montani. Ekipa Kraljeva je v uvodnem kolu izgubila v Montani, doma pa premagala zagrebški Medveščak (60:57).

Damir Grgić, trener Cinkarne Celja: 
“V goste prihaja ekipa, ki ima v svojih vrstah izkušene igralke za razliko od naših. Včasih so izkušnje zelo potrebne, da bi znali tekmo odigrati pametno. Sam bom na tej tekmi zahteval koncentrirano, pametno igro s katero bomo poizkušali priti do nove zmage v Waba ligi.”

Eva Stefanoski, košarkarica Cinkarne Celja: 
“Zavedamo se, da nas čaka težka tekma. Gre za kvalitetno ekipo, vendar bo potrebno predvsem to, da se osredotočimo na svojo igro. Dale bomo vse od sebe, da pred domačimi igralci prikažemo všečno igro.”