Brezec pripravil program, ga bo Olimpija sprejela?

v rubriki
Liga Nova KBM
s kategorijo
Novice
.

Ko se poleti omenja košarkarska Olimpija, je to neizbežno povezano s kadrovskimi kombinacijami in špekulacijami. Tudi tokrat ne gre brez tega.

Primož Brezec je pripravljen za nove izzive (foto: Fiba.com)

Želi se ustaliti v Sloveniji

Nekdanji slovenski reprezentant Primož Brezec ne skriva ambicij, da si se preizkusil v klubu, kjer se je predstavil v Evropi in zakoračil na mednarodno sceno. To je povedal tudi za današnje Slovenske novice.

„Olimpija potrebuje človeka, ki bo skrbel za športni in košarkarski del. Nekoga, ki bo postavil mladinski pogon. Priznajmo si: Olimpija je izgubila stik z elito,“ je bil jasen 37-letni Brezec, ki končuje športno pot.

Tudi zato bi se rad ustalil v Ljubljani, bil koristen za košarko. Še več: za delo v Olimpiji je pripravil jasen program, ki ga je spravil na papir. Ali bodo klubski veljaki (kdo dejansko vodi v tem hipu klub, je na mestu vprašanje) sprejeli njegov program, se ne ve.

Sponzorji vedo, kaj delajo

Včeraj nam je Matevž Zupančič, mnogi so v njem vidijo tudi novega šefa marketinga v klubu, zatrdil, da so razmere v klubu stabilne, pa da naj ne bomo neučakani glede skupščine. Prepričan je, da bodo sponzorji v prihodnjih tednih dorekli, kako bo klub deloval v prihodnje.

Tudi z možnostjo, da se pomeri v Fibini ligi prvakov. To pa je nenazadnje včeraj Zupančič tudi potrdil.