VIDEO: Nora trojka Vranješa za zmago sredi Tivolija

Rubrika: ABA Liga

Petrol Olimpija je včeraj doživela nesrečni poraz proti ekipi Mornar iz Črne gore. Po tem, ko je imela tekmo praktično že dobljeno, so gostje po seriji napak na obeh straneh prišli do možnosti, da tekmo zaključijo že pred podaljškom. To so storili z noro trojko Vranješa in v obup spravili domačo ekipo in navijače na tribuni.

Nora trojka Vranješa:

Povzetek tekme:

Izjavi po tekmi:

Jordan Morgan, igralec Petrol Olimpije: “Tekme nismo izgubili v zadnji sekundi, ampak že v prvem polčasu. Podobno kot na zadnjem gostovanju v Turčiji. Tekme moramo začeti bolj agresivno. Nismo imeli prave energije na začetku. Popraviti moramo naše začetke tekem. Srečanje moramo gledati kot celoto, jo analizirati in popraviti naše napake.”

Gašper Okorn, trener Petrol Olimpije: “Izjemno smo si želeli zmage. Na prvi pogled mislim, da smo tekmo izgubili zaradi slabega napada. Obrambno smo bili dokaj solidni. Napadalno smo bili preveč pasivni in počasni. Imeli smo zgolj eno obdobje, ampak to ni bilo dovolj. Igra preprosto ni stekla. Ni bila kriva obramba od Mornarja. Nismo imeli dovolj energije. Poraz boli in smo zelo razočarani, ampak časa za žalovanje ni, saj imamo že čez dva dni drugo tekmo. Kar se tiče zadnjega meta, to je pač košarka, žoga je šla od table v koš. Težava je, da smo imeli svojo priložnost za zmago, ki pa je nismo izkoristili.”