Proti Partizanu prikazati čim boljšo predstavo

Rubrika: ABA Liga

Union Olimpija v zadnjem 26. krogu Lige ABA v ponedeljek, 7.3. ob 18.00 v Dvorani Tivoli pričakuje beograjski Partizan. Gre za pomembno tekmo Lige ABA za razvrstitev na lestvici.

Liga ABA je zaradi večje regularnosti tekmovanja vse pomembne tekme zadnjega kroga rednega dela delegirala na isti dan, ob isti uri. Dvorana Stožice je v ponedeljek zaradi druge prireditve zasedena, zato bo tekma med Unionom Olimpijo in Partizanom odigrana v Tivoliju.

Olimpijaa

Gašper Potočnik, trener Uniona Olimpije: “Partizan je ekipa, ki v zadnjem obdobju igra izjemno dobro košarko. Nasprotnik je v dobri formi, zato je zagotovo favorit srečanja. Igramo v Ljubljani in se zavedamo, da moramo prikazati zelo dobro predstavo, če želimo razmišljati o uspehu. Imamo določene zdravstvene težave s poškodbami in boleznimi, zato predvsem upam, da se bomo do tekme sestavili in na zadnji tekmi ABA Lige v tej sezoni, prikazali čim boljšo predstavo.”

Luka Rupnik, igralec Uniona Olimpije: “Partizan je v zadnjem obdobju v odlični formi, zato nas čaka izjemno zahtevno srečanje. Pred domačo publiko si želimo prikazati najboljšo možno predstavo in sezono v Ligi ABA zaključiti z zmago.”