Dimec in Rebec kapetana, Potočnik in Mihevc pa trenerja

Rubrika: Liga Nova KBM

Končano je glasovanje za udeležence članske tekme All-Starsa 2015 (Vrhnika, 27. december, ob 12.00), na kateri je čast kapetanov pripadla Maticu Rebcu in Žigi Dimcu, katerih ekipi bosta vodila Dejan Mihevc in Gašper Potočnik.

All Stars

DESET KOŠARKARJEV, KI JE PREJELO NAJVEČ GLASOV (po abecednem vrstnem redu):

Kapetana:

Žiga Dimec (Krka)
Matic Rebec (Rogaška)

Ostali:

Tomaž Bolčina (Tajfun)
Dragiša Drobnjak
(Tajfun)
Jan Kosi (Elektra)
Blaž Mahkovic (Union Olimpija)
Blaž Mesiček
(Union Olimpija)
Hugh Robertson (Helios Suns)
Jan Špan (Šenčur Gorenjska gradbena družba)
Zack Wright (Union Olimpija)

TRENERJA, KI STA PREJELA NAJVEČ GLASOV:

Dejan Mihevc (Tajfun)
Gašper Potočnik (Union Olimpija)

Drugo leto zapored bosta zasedbi na članski tekmi All-Starsa vodila trenerja Tajfuna Dejan Mihevc, ki je prejel največ glasov in Uniona Olimpije, ki jo je lani vodil Aleš Pipan, na Vrhniki pa bo ta čast doletela Gašperja Potočnika. Matic Rebec in Žiga Dimec bosta na članski tekmi nastopila drugič, prvič v vlogi kapetanov.

Trenerja bosta v prihodnjih dneh izbrala še vsak po šest košarkarjev, še dva pa bo dodalo vodstvo Košarkarskega kluba Vrhnika, ki bo ob 25.-letnici dogodka prvi četrtoligaš s predstavnikom na članski tekmi All-Starsa! Med vsemi igralci bosta kapetana svoji ekipi in trenerja izbrala v ponedeljek, 21. decembra, na posebni novinarski konferenci.

V prihodnjih dneh bodo znani še vsi tekmovalci v vseh posebnih tekmovanjih – tekmovanju v metu za tri točke, košarkarskem izzivu in zabijanju.

Komu, po do sedaj znanih imenih pripisujete več možnosti za zmago?

Rezultati

Loading ... Loading ...